Tuesday, April 13, 2010

Kami masih di sini

Salam all

Kami masih di sini...
Doakan supaya segala urusan berjln lancar
Tak dpt balik m'sia lagi sbb ada prob sket dgn rumah ni
Brg2 sume dah hantar balik M'sia..cume the org & some baju je yg ada kat sini

Hubby said: don't worry and don't ask anything about it, and just be patient

So, when u know about the problem, but not being able to do anything about it..how does it feel?
It sucks, right..indeed

Please make duá for us
Really..really want to go home now
But what to do..
It's not just the time yet
Semoga semuanya dipermudahkan..insyaAllah

7 comments:

ummunashwa said...

Ya, semoga semuanya dipermudahkan. InsyaAllah,kak Yaqeen. Njoy your last moment in Holland.

Dr Nurul Yaqeen said...

syukran di atas doanya ina..amin..:)

yan said...

aku doakan segalanya dipermudahkan.. so, tiket flight dah tau lum

Dr Nurul Yaqeen said...

amiin..thanx for the duá..ticket flight dah book 25 April..tp tatau exact detail lagi..

btw baby kangaroo..ada 3 kat umah ni..dtgla pilih2 mana yg berkenan..hehe:)

yan said...

oo. tak pa... dah ader... wei.. beg pasar ko ok tak ker dah roboh cm stroller bebudak ni.. hihihihi

mastura said...

sabar byk2 yaqeen..kami pon x sabar nak jumpa yaqeen kt m'sia nie, we pray for ur safe journey home, insya allah.. :)

sas said...

rabbuna yusahillik :D